Palvelumme työnantajille.

Olemme löytäneet onnistuneita henkilöstöratkaisuja eri toimialoille ja erikokoisiin organisaatioihin jo 13 vuoden ajan. Arvioidaan yhdessä, mikä palvelumallimme sopii tilanteeseenne juuri tällä hetkellä.

Osaajan rekrytointi RekryHELP -palvelun avulla


RekryHELP
palvelu on kustannustehokas ja helppo tapa rekrytoida uusi vakituinen osaaja. Palvelun eduiksi asiakkaamme ovat kokeneet sen ammattimaisesti toteutetun
prosessin lisäksi järkevän hinnoittelun ja antamamme palvelutakuun.

Syyskuusta 2016 lähtien olemme mukana projektissa, joka tuo meille osaajia erityisesti markkinointi, digi ja ICT -aloilta.

Valitse RekryHELP -palvelu, kun haluat nopeasti laadukkaita hakijoita.

Väliaikainen apu - sijaisuudet, projektit, kausivaihtelut


Kun tarvitset organisaatioosi osaajan viikoiksi, kuukausiksi tai vaikkapa vuosiksi tilanteessa, jolloin et pysty tarjoamaan vakituista työsuhdetta. Erilaiset projektit ja sijaisuudet tai muu vakiituntumaton tilanne.

Kokeile ja palkkaa - apuna rekrytoinnissa
Monet asiakkaamme ovat löytäneet palvelun avulla tekijän uuteen tehtävään. Vuokrausvaihe tarjoaa ajan tutustua rauhassa uuteen työntekijään, palkkaus omaan työsuhteeseen oman tilanteen mukaan.

Työyhteisön muutostilanteet


Tarjoamme työnhakuvalmennuspalvelua erilaisiin organisaation muutos- / irtisanomistilanteisiin.

Kanna organisaationa esimerkillistä vastuuta henkilöstöstäsi ja turvaa heidän selusta myös tilanteessa, jolloin organisaationne ei enää pysty heitä työllistämään.